FlowCore

Uw online processen ten behoeve van Onboarding, Activatie en Nazorg voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten kunt u snel realiseren door onze oplossingen te gebruiken. Uw klanten doorlopen uw proces via uw website of in een persoonlijke beveiligde omgeving. Waar nodig bieden uw medewerkers ondersteuning, bijvoorbeeld via virtuele assistenten, chatbots of de webcam.

Onderliggend aan onze oplossingen voor u zetten we ons platform FlowCore in. Hiermee beschikt u direct over een compleet en secure platform. De bewezen modules maken het voor u eenvoudig om uw klantreizen online in te richten en te koppelen met uw bestaande It-landschap. U bent sneller online, tegen veel lagere kosten dan zelfbouw of maatwerkoplossingen, uw klanten zijn tevredener en u ontziet uw eigen team. Wij helpen uw business graag verder!

Bespaar geld, tijd en mankracht

Wij ontzorgen uw team met onze domeinkennis. Profiteer van kant en klare slimme oplossingen. Dankzij onze oplossingen kunnen uw klanten zelf online het nodige voorwerk doen en geven ze hoge tevredenheidsscores.

Dataverrijken; een beter klantprofiel

Bij het onboarden, activeren en bij nazorg heeft u persoonlijke gegevens nodig van uw klant. De klant vult deze zelf in of stelt deze aan u beschikbaar via externe databronnen zoals Mijnpensioenoverzicht.nl en de vooringevulde belastingaangifte. Wij zorgen ervoor dat de relevante data eenvoudig en veilig worden toegevoegd aan het profiel van de klant.

Secure & Compliant

De FlowCore is volledig secure. Periodiek wordt het platform geaudit op security.

De FlowCore maakt compliant werken eenvoudig, door 1 op 1 en eenduidige communicatie met de eindklant mogelijk te maken EN doordat alle handelingen van de klant worden getrackt & getraced. Dit wordt vervolgens opgeslagen in een rapport t.b.v. het dossier.

Meer marge

Wij helpen u uw marges te verbeteren en indien gewenst realiseren we samen nieuwe verdienmodellen. Door slimme koppelingen, de klant zelf delen van het proces uit te laten voeren en door hybride bedienmodellen in te zetten worden business cases haalbaar. We denken graag met u mee.

Meer conversie

Dankzij onze oplossingen profiteert u van meer conversie. Wij zorgen ervoor dat uw klanten goed geïnformeerd en actief zijn waardoor ze in staat zijn meer van uw dienstverlening afnemen. U krijgt met ons meer conversie, meer cross- en upsell en meer tevreden klanten..

Vergroot uw klanttevredenheid

We helpen u met zowel onze domeinkennis als onze kennis van de eindklant. We halen drempels weg in de customer journey. We verhogen de zelfwerkzaamheid van de klant. We geven de klant het gevoel van regie over het proces. Daarnaast passen we andere slimme dingen toe waardoor de klanttevredenheid omhoog gaat.

Over onze oplossingen m.b.v. FlowCore

  • klanttevredenheid is gemiddeld 8,7
  • tenminste 85% activatie
  • > 150.000 consumenten
  • zeer korte time to market
  • richt snel een ‘market viable product’ in
  • on time en binnen budget

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We maken graag kennis met u en uw klanten.

neem contact op