Wilt u hulp bij het oplossen van het dossier ‘aflossingsvrije hypotheek’?

Samen met onze partner Netvice kunnen wij het dossier omtrent een aflossingsvrije hypotheek 100% voor u oplossen. Heeft u binnen uw database uw klanten met een aflossingsvrije hypotheek in beeld gebracht, dan helpen wij u met:

 • Campagnematige activatie
 • Online inzicht en handelingsperspectief
 • Whitelabel en schaalbaar Wft-proof advies
 • Aanleveren van mutaties aan uw backoffice

Wij helpen u met behulp van onze bewezen effectieve customer journey aanpak. Deze is bedoeld om grote groepen klanten te informeren, identificeren en activeren. Het belangrijkste hierbij is om de consument te activeren ten aanzien van hun aflossingsvrije hypotheek. Bovendien bieden wij een oplossing die AFM-proof is en waarbij alle stappen volledig worden gedocumenteerd. Zo kunt u per klant reproduceren wat hun acties zijn geweest, zodat u dit eenvoudig kunt rapporteren aan alle betrokken instanties.

Eerstestap levert de online customer journey in het hypotheekproces

De online customer journey voor consumenten met een aflossingsvrije hypotheek is zeer interessant. Een goede online customer journey zorgt ervoor dat de consument goede uitleg en inzichten ontvangt over het hypotheekproces waar zij in zitten. Kort samengevat zijn er de volgende doelstellingen:

 1. Algemene kennis: wat is een aflossingsvrije hypotheek?
 2. Inzicht in financiële situatie: wat betekent dit voor mijn financiële situatie en mijn woonwensen, zowel voor nu als in de toekomst?
 3. Overzicht geven van verbeteringsmogelijkheden: welke mogelijkheden zijn er om mijn situatie te verbeteren?
 4. Praktisch: welke acties moet ik daarvoor nemen en wie kan mij daarbij helpen?

Full-serviceoplossing

Door de samenwerking met Netvice bieden we u een full-serviceoplossing. Dankzij deze oplossing worden huiseigenaren benaderd, geactiveerd, geïnformeerd en geadviseerd over een mogelijk restschuld probleem. Vervolgens kan uw backoffice de mutaties soepel laten verwerken. Met deze bewezen oplossing bieden wij u de mogelijkheid om grote groepen klanten op tijd te bewegen naar een gezonde hypotheekoplossing. Wij ontzorgen u hierbij volledig op dit dossier.

De voordelen van onze oplossing

Kiest u voor onze oplossing waarmee u uw klanten een duidelijke uitleg geeft over hun aflossingsvrije hypotheek en waarmee u de volgende stappen in hun hypotheekproces in kaart brengt? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Snelle time-to-market
 • Lage onderhouds- en opstartkosten
 • Effectieve consument engagement
 • Volledig track- en traceable
 • SAAS-oplossing

Meer weten over deze full-serviceoplossing?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 635 50 86 of te mailen naar info@eerstestap.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen via de knop hieronder. Wij geven u graag een gedetailleerde uitleg over onze hypotheekoplossingen en onze andere diensten, zoals het ontwikkelen van een kennis- en ervaringstoets.

Neem direct contact op via het contactformulier