Eerstestap heeft inmiddels meer dan 700 video’s gemaakt voor haar opdrachtgevers!

Het uitleggen van complexe onderwerpen in eenvoudig begrijpbare taal is een van onze specialiteiten.

Uw klanten in hoge mate betrekken in uw proces of bij uw propositie is een behoorlijke uitdaging. Relevante content is hierbij van cruciaal belang. Alleen tekst, foto’s en illustraties houden vaak niet lang genoeg de aandacht vast om de gewenste actie bij uw klant te realiseren.

Een animatie uitlegvideo helpt u hierbij. Meer dan 70% van de kijkers herinnert zich na verloop van tijd de inhoud nog. Kortom, animatie-uitlegvideo’s zijn aantoonbaar succesvol. Dit is ook precies de reden waarom de animatie uitlegvideo inmiddels een belangrijke positie heeft ingenomen in de marketingstrategie van veel bedrijven.

Maar alleen een video laten maken is niet voldoende. Want een goed plan zorgt dat u het maximale rendement haalt uit uw videomarketing inspanningen en investeringen. Wij kunnen hierbij helpen. Om een goede video te maken hebt u de juiste mensen nodig. Eerstestap is uw bewezen partner voor animatie-uitlegvideo’s.

Database met kant en klare video’s

Eerstestap biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van haar database. Daarin meer dan 40 uitlegvideo’s over verschillende financiële onderwerpen. Deze kunt u binnen enkele minuten inzetten op uw website.

Bekijk onze video database

Rabobank

Voor de Rabobank hebben we 25 ‘videosnacks’ gemaakt. Deze korte uitleg video’s worden ingezet door Rabobank PensioenAdvies. Deze video’s dragen bij aan het succes van de customer journeys die we hebben geleverd.

Bekijk de Rabobank Pensioen Advies case

Delta Lloyd

Als preferred supplier voor de Delta Lloyd Groep hebben we ongeveer 90 animatie-uitlegvideo’s gemaakt. De video’s gaan over verschillende onderwerpen. Daarnaast hebben we een aantal van de video’s geïntegreerd in mooie creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld interactieve video en online videobrochures. Ook hebben we het redesign verzorgd voor de video’s toen Delta Lloyd overging op een nieuwe huisstijl.

Wij maken met veel plezier video’s voor:

Meer informatie over onze video’s? Neem direct contact op